Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra august, 2008

Godt Tip

Ingen daarlig idee kager og kaffe mellem sjusserne.

September filosofie

Han er lige ved at gå , nem var han nu ikke, viste ikke rigtigt hvad han ville, en dag hele hovedet et smil, næste dag tænders gnidsel. Kl. tre fik han gerne sin etter- middagskaffe her. En dag „Schwarzwälder Kirsch“en dag „Plaaterkoken mit Plum“ og hels denlekre „HimbärSahne“. Han mente der skulle blive noget tilbage, noget som folk kunne mindes og tale godt om . Det blev der ikke noget af. Vil vil ikke huske ham for noget særlig, hverken katastrofalt eller gyldent vejr, han er en af de almindelige . Jeg nyder min hindbærflödekage og den runde smag af en god kaffe ,tja almindelig var han,… August.

Hvor er hvem ..

Jeg er naturligvis interesseret i alles velfärd, jeg ved nogenlunde hvor jeg har jer. Og allerhelst ville jeg ikke väre längere end 30 til 40 km väk fra jer. Saadan er det nu ikke, altsaa spörgen,läsen i dagbogen , telefoneren hvis man forbinder det hele med streger, skulle det lade sig göre at finde ud hvordan i har det, hvor i er henne og hvad klokken er, der er som i har fundet ud af en lille fejlmargin paa 85 %. Det tvinger mig saa engang imellem at spörge direkt. Isär da efterlyste ikke har telefon, mobil eller köleskab. Gerhard Clausen Kunstmurer og maler

Besat

Jeg er igang med en vigtig mission der skal redde mesnneskeheden. Kæmpe trebenede, 20 meter høje og våbenspækkede aliens angriber basen. De beskyttes af mindre og også svært bevæbnede aliens, der kredser rundt og skyder løs på alt menneskelignende. Min ammunition er strækt begrænset, mit helbred ligeså, så det er en ulige kamp. Jeg gemmer mig bag klipper og under træer, og i gamle ruiner finder jeg ekstra ammunition, lige nok, til at klare et enkelt angreb. Jeg forsøger at lægge depoter til mig selv, jeg forsøger at tænke klart i en stresset situation, som forstærkes at en kraftig hulesirene i baggrunden. Min taktik skal ændres hele tiden, der skal hele tiden findes løsninger - næsten sejr - og satans, de fik mig. Jeg finder et roligt sted, tager en kop kaffe og en smøg, skriver lidt på den bærbare, men i baghovedet lurer hele tiden følelsen af, at nu har jeg løsningen, nu kan jeg klare missionen, redde verden og den skønne jomfru der sikkert følger med. Men nu går den ikke længere -

er her nogen ? ? ?

Det spöger i Tessin

En beretning om gansterväldet i Tessin i Meck pommes.

Tessin mysteriet II

Man havde igennem den, i mine papierer liggende, ikke mig tilhørende betalingsbon, (kortbetaling) fundet frem til vedkommende der sidst må have haft fat i min stjalne pung. Paa bonen stod pengeinstitut og kontonummer. Der blev indledt en undersøgelse mod vedkommende for underslæb. Sigtede forklarede i midlertid at han havde fundet papierene udenfor Tessin, Echoberg, samlet dem pænt sammen og foreløbigt lagt den i sin bil`s handskerum. Senere havde han bedt sin kæreste(!) samle dem, putte dem i en konvolut og aflevere den til poliet . Derved kunne han jo ikke se om der var kommet forkerte bon`s blandt mine papirer. Papierere så aldeles ikke du til at have været en tur pa landet, hvert enkel lille lap var foldet en gang (originalt) var hverken krøllet tilsmudset eller bar spor af spredning. Kæresten kunne dog bevidne denne historie og staats advokaten ville derfor opgive sagen p.gr, af manglende beviser .

Jeg har ...

aldrig nogensinde set saa lidt fjernsyn af de olympiske lege , som i denne olympiade! aldrig nogensinde kedet mig foran gloeren som i gaar aftes ved fodboldspillet D-B (gab) aldrig nogensinde muret saa skävt som ved det arbejde jeg for tiden udförer.

Gunnar siger....Dannebrog...

Jeg burde jo sidde foran tv´et lige nu og se håndbold mellem Dk og Kroatien, men hver gang jeg sætter mig scorer modstanderne, og så er det jeg fortrækker mig. Jeg så de første 8 minutter – de endte 8-2 til Kroatien. Nu har jeg det bare løbende i baggrunden mens jeg foretager mig andre ting, f. eks blogger. Det var en fornøjelse at se Argentina slå brassene i fodbold i går. Det var især en ”fornøjelse” at se brasserne miste værdigheden med svinske frispark, usportslig opførsel og to røde kort, netop det hold der altid viser fairplay – når de altså selv fører højt nok. Et HA-HA til Ronaldino, der bør bruge lidt mere tid på banen og lidt mindre hos Nike, Konica eller Caca-Cola. Argentina og Nigeria i finalen – sikkert spændende. Den lokale bmx-rytter var i ilden i dag. Han klarede 4 løb! Første tidskvalifikation (for alle) som næstsidst, anden tidskvalifikation (for alle)som næstsidst og så 1. løb et som nr. 7 af 8 – og dernæst 2. Løb som nr 5 af 8 (3 styrtede). Som så mange andre danske

Og skorten port!

Med den fart de danske atleter har paa i diciplinen: "indsamling af tabte medailler, ligger de paa en skarp femteplads lige i hälene paa tyskland. ( Selvfölgelig öst og vest ) Det her kan blive spändende , hvad Gunnar ?!!!

Sygemeldt...

Jeg hr svært ved at sætte ord på "min tilstand", men gudskelov findes der veluddannede der formår det arbejde - såfremt det har interesse, så prøv dette LINK  eller DETTE  og afslutningsvis HER .

Afgang

Så er endnu en hegnspæl i livet blevet placeret. Stoffer er på efterskole - og forældrene savner ham meget. men de er også trygge ved opholdet. De første dage på skolen er lidt stressede, mange nye ansigter, regler, vaner og masser af frisk luft - jeg tror weekenden bliver rar. Stoffer er kommet godt i hus, har fået nogle kammerater og klarer de første dage godt - pyh ha.

Nyt fra klanen !

Alfred Kasanowski har det godt og lever i Warnemünde.

Mit Hus

Påen tur gennem et område der her kaldes for „Mecklenburger Schweiz“ kom jeg forbi en lille by der fra den grå fortid har arvet et dejlig lille slot. Slottet som det nu lå der, med farven slidt af, med revner i murvarket, snuskes og vinduer uden gardiner, gav mig straks det ind- fall at de folk der havde boet der sidst (sådan omkring1945) må have været nogen vældig rare mennesker. De stod da krigen gik tabt for Tyskerne, netop ved at gå fallit. Slotsherren havde naturligvis aldrig haft en anelse hvordan et land- brug skulle køres og da pengene i banken var opbrugt og krigen tabt var det jo lige meget. At slottet hat overlevet de næste årtier er noget af et under. Der fandtes en stående order, at slotte der var overgået i folkets ejendom skulle af “adel”iseres dvs, tinder tårne spire og søjler skulle forsvinde. Den lille by har nok ligget godt beskyttet af den store skov omkring, og folk der nu var blevet ejer af folkets slot kunne huske den glade lidt småtossede slotsherre der aldr

Og Sprot

Uanset hvornår jeg ved et uheld kommer til at zappe over på en af de tyske ol-kanaler, handler det om doping i svømning. Specialister fra Leipzig (af alle steder) udtaler sig, selv den tyske holdlæge "anklager" især amerikanerne for snyd. Om amerikanerne snyder ved jeg ikke, men jeg synes det er ret upassende for netop tyskerne at begynde at skabe en debat. Især når man kender deres fortid...hmmm, Leipzig og kristin Ottos skuldre, men også set i lyset af de tyske svømmeres fiasko. Måske er det netop det naturlige tyske niveau - altså samme niveau som alle andre nationer pånær få unikke undtagelser. Det ligner tyske mediers stunt for at få en kritisk synsvinkel på OL - ligesom i touren, indtil Schumacher vandt en etape og kørte bjergræs, det manede opingspøgelet i jorden, i hvert fald i tyskland. Hvis man skal forode sig kritisk burde det være overfor kineserne, wauw så mange guldmedaljer - også i discipliner de aldrig før har kunnet præstere i - og vent bare, det bliver "

Stop

Som tidligere antydet er jeg ikke rigtig i stand til at udføre mit job - og efter lægens anbefaling har jeg taget en sygeperiode - på grund af stress, nærmere udbrændthed efter lang tids stresset arbejde. Det er naturligvis svært at være "syg", når benet ikke er brækket eller skulderen ikke er gået af led, men det må jeg acceptere. Jeg har haft nogle rare og omsorgsfulde kolleger på besøg, der alle har støttet mig. De seneste måneder har været hårde at komme igennem - og det var først den første uge af sommerferien det blev rigtig klart for mig hvor galt det stod til. Jeg har haft dårlig nattesøvn i mange måneder, taget meget smertestillende medicin (harmløst), arbejdet for meget - også når jeg havde fri, humørsvingninger, rastløshed, konstant træthed og mangel på energi. Oveni kom der mange irritationer der alle blev forstørret på grund af de manglende ressourser. Årsager...tja - den hyppigste "bebrejdelse" har været - du skal lære at sige "nej" - men d

Fredens dag den o8.o8.

Apropos Fredens Dag:

JUBILEUM JUBILEUM JUBILEUM JULILEUM JUBILEUM JUBILEUN

8 dages rögfrihet

Daily Update

1. De 10 mm regn har ikke formået at finde vej ved terrassedøren, bravo - det virker... 2. Skalflx-manden har været forbi - det betyder; facaden skal helt i bund, helst med facadefræser evt. med sandblæsning - derefter tynd lag puds(?), så netforstærkning, afsluttende med påføring af farvet puds. Dette giver en vedligeholdelsesfri facade - kun maling hvert 10. år. Vi undersøger stillads - og indhenter tilbud fra håndværkere - mulighed for frivillig deltagelse ved facaderenovering belønnes med kost og logi.

Tillykke med födselsdagen.....

Kære Jan Thomas, du ønskes tillykke med din fødselsdag I dag . I dag bliver også millioner af menesker verden over mindet om hvor dyrbar et gods, freden er . Jeg har altid synes at det var en god dag at fylde år på. Jeg ønsker dig alt godt på dit videre fremfærd jeg er sikker på du ved hvad du gør og træffer de rigtige beslutninger til gavn for din familie og ikke mindst for dig selv os!

Untagelsestilstand ?

TA BA KA FW EN DI NG SS YM TO NE RN E

Man vælger i virkeligheden selv...

J eg har tillad mig at redigere en smule, dvs. forkaste, dette indlæg jeg lavede igår. Jeg gør et fordi det var "a mess", uden struktur og ikke mindst uden tydelighed - det forøger jeg at råde bod på... Forandringer skal komme fra en selv, for vi er selv de nærmeste til at vide og mærke hvordan vi har det. Jeg har taget en beslutning, en svær beslutning, der indebærer at jeg forlader min arbejdsplads gennem snart 18 år. Jeg siger farvel til gode kolleger og farvel til en stor gruppe unger, der har behov for mig - men som jeg for første gang nogensiden tilsidesætter for mine egne behov. Jeg ved , at når det bliver offentliggjort, vil mange kontakte mig og sige, "hvorfor har du ikke sagt noget", implicit, "du er selv skyld, havde du åbnet kæften var det ikke endt sådan" - og jeg er så himmelråbende ligeglad.  Jeg har de seneste tre år arbejdet i en utrolig belastende funktion og betaler nu prisen - jeg revurdere, måler og vejer og beslutter - beslutter, at h

Blind

Hjemme igen, skønt

I nat kl. 00.55 landede Sterling Airways i Billund med 199 turister, der havde været på Kreta - der i blandt os 4 fra 6.julivej. Hjemturen gik fra Heraklion over Athen, Thessalloniki, Varna, Beograd - omkring Berlin til Jylland. Ud over en særdeles attaktiv feriekulør, har vi også hjembragt mængder af mærkevarer (utroligt at man kan få Gucci til 9 euro), masser af oplevelser og fulde energidepoter. Rejsen har været en succes, genkendelsens glæde kombineret med "vi ved hvad vi vil og hvordan man gør" samt behagelige 35 grader i skyggen, dage ved kysten og poolen. Denne gang "kun" 8 dage, men alligevel mere end rigeligt - Kreta var skønt - nu gælder det noget nyt næste gang....Dubai...helst. En stor tak til dem der passede hus og katte - I har været en kæmpe hjælp, i har givet ro i sindet, så ferien kunne nydes uden tanker for de 5 killinger - som Buddisterne siger, "I vil blive rigt belønnet i næste liv..." Tusind tak. Lederen starter på mandag, efterskol