Gå videre til hovedindholdet

Endnu en stolt dansker....

Så kan man mene om polakker hvad man vil… men det er ikke særligt ærefuldt ikke at sende en repræsentant til en statsbegravelse, ud over ambassadøren der alligevel var i nærheden. Endnu engang har den danske regering vist sin mangel på almindelig respektabel adfærd overfor andre nationer.

Den danske statsminister kunne vist ikke komme, passede sikker barn – og udenrigstøjten sad sikkert og plejede sine ømme tær efter alle de gallamiddage hun har deltaget i den seneste uges tid. Nu er det naturligvis en formildende omstændighed at Europa er lammet af usynlig islandsk katastrofestøv, som umuliggør flytrafikken….og med de benzinpriser vi holder os her i Kongeriget, er der sikkert en sparsom embedsmand der har blokeret for muligheden at køre derned. Det kunne jo have været en mulighed.

Det er jo ikke sådan at det er Thailands konge der skulle begraves, det var en polak – det rigtige Polen, hverken Nord eller Syd, men det Polen der kan nå med færge eller en rask 6 times køretur i minister-kareten.  Det er da ikke mange uger siden vejene var fyldt med polakker på vej hjem efter endt arbejde i Kongeriget – det kan altså lade sig gøre.

Og ikke kun regeringen glimrede ved sit fravær – også Kongehuset (fanfare) brillerede ved muligheden for at gøre sig fortjent til de mere end 400 krisemillioner det modtager – der må sgu da kunne findes en enkelt der har et jagtområde i Polen der alligevel skulle efterses??

Det er jo bare Polen – og vi har så travlt med at fejre statsoverhovedet og hun sig selv – at det må selv polakkerne kunne forstå. Der findes der ellers nok logrende glatnakker i regeringen der kunne springe ind, de er set før. I bund og grund er det respektløst overfor en nabonation at agere som Kongeriget igen har formået. Jeg tror såmænd ikke regeringen gør det med vilje – de formår bare ikke at handle – som vi jo har set gang på gang det seneste år.

På det danske folks vegne skal jeg herned overbringe en kondolence – også selvom det er til Polen.
Ære være Danmark.

Kommentarer

  1. Jeg tænkte faktisk det sammme - og helt ærligt synes jeg Lene E tager pis på den danske befolkning sådan som hun repræsenterer Danmark. Hun er afskyelig og retarderet.

    SvarSlet
  2. Fuldstændig enig med jer, kære brødre!! AC.Clausen

    SvarSlet
  3. Hej i to Keeppa/Dzinsz
    I gör jeres polske rödder
    alt äre.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Tillykke med fødselsdagen...

Idag er det Farfars fødselsdag, hurra hurra hurra.... Kære FarFar - tillykke med de 75 - det var da lidt af en kamp at nå så langt, men vi glæder os alle over at dagen kan fejres stille og roligt. Nu skal du bruge kræfterne på at blive i bedre form og for alt i verden være tålmodig - så tager vi den derfra. Os alle i Fredericia

Refleksioner efter en lang dag

Kommunikationsnedbrud….altså bare rent blog-indlægs-mæssigt. Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har forsøgt mig med et blogindlæg med indhold – hvad enten det er regeringsomdannelsen, spritkørsel eller OL – men, ak, intet er der kommet på nær en bunke "kladder" der ikke egner sig ti offentliggørelse. En ting er at "Skitfisken" på Urban er gået i stå, hav værre er, at end ikke på familiebloggen formår jeg at opdatere dagligdagen, på den anden side: intet nyt…. Jer er ved at skrive på en roman…eller en novelle…et essay måske….og har formen…men intet indhold. Romanen sker gennem brevudvekslinger mellem to mænd, der har et eller andet fælles…men som de ikke kan tale om, men som de er "dømt" til at skrive om – for i det øjeblik noget skrives, reflekteres der –og derigennem opnår de en bevidsthed omkring de problematikker der har været igennem. Jeg ved bare ikke hvem der skal skrive sammen, hvad de har til fælles eller hvad de overhovedet skal skrive om