Gå videre til hovedindholdet

GODT NYTÅR 2012/13




Så varer det ikke så længe, så er 2012, året hvor jorden skulle gå under, blevet til 2013, et år med ulykkestallet 13 i sig. I bund og grund er årstallet ligegyldigt, det der tæller, er at vi mennesker kan holde rede på de begivenheder der sker indenfor et bestemt tidsrum – og for at holde styr på tidsrummene, er årstal en god hjælper.

Vi er ved at være klar med nytårsmiddagen, der er blevet handlet godt og grundigt ind, forberedt og lavet mad – så det er kun de sidste ”hænder” der skal lægges på når gæsterne indfinder sig. Vi bliver 10 i år, lidt færre end tidligere, men til gengæld uden børn – og uden det irriterende serpentin-spray vi må pille af vægge, gulve, lamper, etc. Menuen er lang – og traditionel, med fisk, oksekød og en fin dessert.

Et kort opsummering af året må lyde på; Det var et arbejdsmæssigt krævende år for alle, krisen kradser alle steder – og vores unger gjorde det fremragende.

Der var det travle forår, hvor Caroline og BGI turnerede land og rige rundt med 40 opvisninger fra Rødekro til DGI-byen i København. Hun havde sin tur til syd-Frankrig, med udspring fra 15 meters højde og musik omkring bålet, der var skituren i Østrig og en flot afslutning af skoleåret med en god afgangsprøve. Starten på IBC i Kolding blev knyttet på og fortsat – og karaktererne svarer til indsatsen – og udsigten til en sort (5 a-afag) studenterhue om et par år er på vej. Caroline er trådt i karakter.

Da jeg satte studenterhuen på Christoffer efter hans 12-tal i historie, var jeg stolt og glad. Ikke fordi jeg anser studentereksamen for noget særligt, særligt, men fordi den blev klaret på den vis den gjorde. Hårdt arbejde og en stålvilje om at ville kunne det hele, gav Christoffer en studentereksamen der gav adgang til lægestudierne hvis han ønskede det. Det blev også fejret med god mad, hestevogn og et par rus-dage, inden han vendte hjem til Fredericia. Efter et par ugers ferie, komder jobs i SFO, i skolen og på Q8 - jobs han stadig har og som han nyder at have. Det er ikke altid det passer sammen og nogle dage kan blive 19 timer lange, men når man ser hans nye guitarer, Sony 46”, PS3 og et stadig voksende bankkonto, så klarer man det hele. Hvad foråret bringer er endnu uafklaret, men der skal nogle dukke noget op.

Nu har vi klaret juledagene og ligget ”brak”. Vi er klar til fuldt program fra den 2., Stoffer fra den 1., og ønsker alle et sundhedsgivende og godt nytår.

KLAR TIL NYTÅRSFESTEN 2012/13

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Tillykke med fødselsdagen...

Idag er det Farfars fødselsdag, hurra hurra hurra.... Kære FarFar - tillykke med de 75 - det var da lidt af en kamp at nå så langt, men vi glæder os alle over at dagen kan fejres stille og roligt. Nu skal du bruge kræfterne på at blive i bedre form og for alt i verden være tålmodig - så tager vi den derfra. Os alle i Fredericia

Refleksioner efter en lang dag

Kommunikationsnedbrud….altså bare rent blog-indlægs-mæssigt. Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har forsøgt mig med et blogindlæg med indhold – hvad enten det er regeringsomdannelsen, spritkørsel eller OL – men, ak, intet er der kommet på nær en bunke "kladder" der ikke egner sig ti offentliggørelse. En ting er at "Skitfisken" på Urban er gået i stå, hav værre er, at end ikke på familiebloggen formår jeg at opdatere dagligdagen, på den anden side: intet nyt…. Jer er ved at skrive på en roman…eller en novelle…et essay måske….og har formen…men intet indhold. Romanen sker gennem brevudvekslinger mellem to mænd, der har et eller andet fælles…men som de ikke kan tale om, men som de er "dømt" til at skrive om – for i det øjeblik noget skrives, reflekteres der –og derigennem opnår de en bevidsthed omkring de problematikker der har været igennem. Jeg ved bare ikke hvem der skal skrive sammen, hvad de har til fælles eller hvad de overhovedet skal skrive om