Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra 2005

Godt nytår

Igen er Aar udfolder sine Vinger; Det flyver frem med Morgenrødens Glands; Igjen vi spørge: hvad mon Aaret bringer? Hvor falder Sørgeflor, hvor Brudekrands? Skal krigsråb eller fredens hymne lyde Hvad meisler det i Verdens Marmorblok Hvad vil det reise og hvad vil det bryde? far hen hver frygt! Vorherre hjelper nok. Han er i gode og tunge Dage Det hjerte, vi os trygt tør hælde til; Igjennem Mulmet vi klarhed drage; Vort Liv er ei Tilfældighedens Spil!

As Time Goès By....

Saa gik 2005 nogenlunde vel, ska´vi saa allesammens ta`2006 i samme aand. Et godt og lykkeligt nyt aar. Jutta og far.

Happy Newyear Folks`

Godt nytår.... Håber at alle brugere af Bloggeren og Familien får et godt nytår og et godt år 2006. Fest kommiteen til årets Nytårs hygge/fest( billedet) ønsker også alle en god og festlig aften.......og husk,gå aldrig tilbage til en fuser.

De lange dage...

Vi er efterhånden også igennem julebordets rester (endelig), så i aften står den på pizza (juhuu). De lange dage har vi endnu ikke problemer med at få til at gå. Vi er som regel oppe til kl. 03.00 om natten og står først op ved halv ellevetiden. Vi ser film, spiller, køber ind, hygger os og får alt stress helt ud af kroppen. Vi nyder det. Nu er forberedelser til det nye års fest igang, de meste er købt - også krudtet - selvom det er nemmere at købe hash end det er at købe "kinesere" og heksehyl efter nytårsbraget i Kolding. Mine 500,- er dog brugt - og måtte jeg, brugte jeg endnu mere... Forresten kører jeg internet med dobbelt hastighed - 4mb - så går det hurtigt, ikke et sekunds ventetid. Oveni ringer vi "gratis" i DK´(til Tyskland dog for 34 øre/minuttet) for 99 kr. pr. måned - det er da vist billigt.

Julen varer ved til paaske....

vi har spist alle resterne, hvad ska`vi saa finde paa
Tja, mine er ordnet og på vej tilbage hvor de kom fra....

Ja, tak for alle gaverne

i modsaetning til andre har jeg naaet at faa lidt orden i mine gaver. Tak til alle

Tak for gaverne.

Tak for alle de fine, sjove og praktiske gaver vi her få Frantz hansens alle 11. har modtaget, det er som altid meget fine gaver. Håber også at i er blevet glade for hvad i end har måtte høste af gaver.

God Jul

Jeg ønsker også alle en glædelig Jul og håber alle får som fortjent. Fandt lige en hat som jeg synes ville passe ind. Håber at vi fortsat i det nye år kan holde Bloggeren i live og at det fortsat vil være stedet hvor vi kan diskutere hatte eller ej og andet diskutabelt stof. Gætter på at det er en gul-kloak lastbil?

Uden ord - gæt selv

Glædelig jul

Irritationer i julen...

Så er det "it-eksperten" der har kraftigt brug for hjælp - jeg kan sgu´ ikke få mine lydfiler (wma) lavet om til mp3 filer - og da afspilleren kun afspiller mp3 - gir den ikke lyd....hmmm. Jeg ved at andre har løst probleme, så derfor beder jeg indtrængende om hjælp - hurtigst muligt, da det jo er juleaften i morgen...

Aaret`s laengste nat....

Glädelig jul.

Spezielle hatte

Sören Clausen, hvis julebrev jeg har modtaget med posten, gav mig ideen med specielle hovedpryd. Her et eksempel for et sofistikatet stykke. For at bäre det skal der opfyldes visse betingelser, minst et semester teologi, eller en religiös oplevelse, (Lourdes) (Kirstens Kilde i Svendborg)( ell.lign.) Hovedfomen skal väre lidt aflang og en af de vigtiske krav der skal paa toppen väre en plet haarfrihed (af tekniske grunde, tänddings impulsen from oven skal ramme en bestemt region af hjernen, haarpragten er af isolerende virkning) jvnfr. munkene havde for en sikkerheds skyld baberet et lille stykke bart. Som bärer af denne slags hovedbeklädning kunne f.eks. Thomas Clausen 6Julivej i Friksja have udmärke sig! Vedligeholdelse kunne hans viv ogsaa kaldet Lone, ved jävnlig polering udföre. Med baering af en saadan hat(*) fölger retten at före betegnelsen "hellig" ( hans hellighed eller den hellige). Ifölge Tyskere(Wir sind Parpst) skal der tildeles Franz Josef Strauss posthumt en sa

Jesushat???

Før Bowler hatten og kasketten kom frem, var denne hovedebeklædning som stammer fra Israel meget populær i de mere religiøse kredse. Om det kan kaldes en hat er måske mere tvivlsomt.

Hör her alle Clausener!!!

Da forfatteren af "Höjt paa traeets grönne top" i et af versene begrundede hvorffor Henrik skulle have det Dannebrog havde han ved köb af sine gaver allerede gjördt sig tanker, fordi han var stärk, han havde mod. Det samme har ogsaa jeg gjordt, tanker saa märkelig det end lyder. Disse tanker vil jeg kundgöre juledag, naar i har overvundet de skuffelser og den vrede efter at have set mine sölle gaver. Saa vil jeg ogsaa samtidig göre mine bemärk- ninger over de gaver jeg faar. God jul.

Fin fin jeg har en del paa knagen.................

Jeg ledte efter pavens hat og fik Il Duce`s.

Frygt af CC - stil til onsdag

En dag i skoven gik en pensioneret efterretningsagent, ved navn Hamilton, sig en tur. Det var en frostklar januar. Den dejlige sne knasede under hvert fodtrin og de sidste fugle, der ikke var taget sydpå kredsede over de nøgne trætoppe. Hamilton kunne føle sig tryg herude. Efter at have set sine makkere blive dræbt, selv blive skudt på og selv været morder, var han glad for at kunne begynde på en frisk. Der var ikke en lyd i skoven og ikke en vind der rørte sig. Et skrig flåede skovens stilhed, lyden fra et knitrende bål hørtes, Hamilton vendte sig om og så til sin store rædsel, et barn omspændt af flammer komme løbende hen mod sig. For første gang i mange år ramte panikken ham, han løb alt hvad han kunne, uden at vide hvor han løb hen. Da han kiggede bagud var der ingen ting. Det var ved at blive mørkt, kulden blev kastet i ansigtet på ham. Han vidste, at han ikke kunne nå tilbage til sin snescooter. Han fik øje på et stort gammelt hus gemt godt mellem nåletræerne, o

Så går det løs igen...

Det var rart at der kom gang i debatten igen - også selvom huen er fundet og afleveret til sin rette ejermand. Her lige endnu et lille bidrag.

Puster liv i hattestriden...

Bare for at jeg også kan sige at jeg,om måske med et lidt tyndt bidrag, også deltog i hatte debatten. Her vises at man også kan bære hat med stil.

Tak for sidst Sigrid Marie Clausen.....

Det blev da en skön födselsdag uden slagsmaal og blödende tuder. Jeg kan huske min far sagde naar alt gik rolig og stille ved familiesammen kommster : "Dat vär en richtig Dubbennakker festival". Trods mange biler paa Autobanen ( hvor skal de alle hen dog!) kom vi paa 4 timer fra friksja til walkendörp. Tak til alle for en dejlig weekend.

Sigrid 1år

Idag er det min fødselsdag, glæder mig meget til at få gæster og allermest til at pakke gaver op,så er jeg i form til Juleaften...hi hi Pakken fra farfar fik jeg af posten imorgens,mange tak for det. Kærlige hilsener Sigrid Marie Clausen

Den første hovedrolle..

Caroline gik her til aften sin storebror i bedene og præsterede en flot og levende rolle som den gamle klokker i skolens julespil 2005. Hun havde en stor rolle med 27 replikker - i et stykke hvor gennemsnittet ligger på 2 replikker. Hun spillede - billeder fra forestillingen offentliggøres senere. Efter skuespillet var der fælles spisning med forældre og lærere. Det var en huggelig aften på Købmagergades skole.

Tillykke "Siri"

Den tiende dezember er det SIRIsdag. Tillykke Tillykke. Haaber i for en god dag med boller og chokolade til hele klanen. Tilykke ogsaa til moren dagen efter. Der er en lille pakke paa vej fra Jutta og farfar. Haaber den naar frem i tide!

Flere danskere

Der kan her på 6.vej ikke herske nogen tvivl om, at flere danskere på banen havde givet bedre mulighed for S04 for at komme videre i Champ. Liga. Tænk, at den mest definsive spiller på holdet, nu har scoret to gange i træk. Næh, hellere benytte "Kåde Kevin" og "Væltende Asamoah" så de måske kan spille sig i form til vm. At sætte Sand pg Poulsen på banen 4 minutter før tid er latterligt... Apropos VM - såfremt de forskellige stadions holder, såfremt de tyske hooligans bures inde i god tid og såfremt trænerne (Meier fra Duisburg) holder sig i skindet, tror jeg, at det bliver et godt vm - jeg glæder mig til at se fodbold i en måned uden at skulle regne ud, spekulere og håbe på Danernes 11.

Alt tak...

Vi her på 6.julivej kan lide det hele - men det kniber også med pladsen efterhånden, måske skulle vi lave nogle byt - udskiftninger og se det hele i nyt lys. Vi har haft en af de travle uger - og weekenden blev brugt til at tanke ny energi. TV, varme og den oprydning vi ikke nåede i løbet af ugen. Julen nærmer sig med hastige skridt - faktisk er vi ikke rigtigt kommet i julestemning endnu - end ikke Lone pynt er på plads. Juletræet der plejer at stå på terassen d. 1 advent, er end ikke i vores overvejelser endnu. Men vi glæder os til juledagene, til julegæsterne, til maden og gaverne - og det er helt sikkert, at vi når julen inden den kommer for alvor.

Billeder til jul

Som sidelöbende gave vil jeg gerne rydde mine vägge for billeder. Hvis nogen af mine börn svigerbörn, börnebörn m.m kunne tänke at hänge saadan noget stads paa väggen skal de si`til. Foroven et efteraarsparti (i arbejde, udsnit af 40x40 cm) som indgaar i samlingen, Lottes tre billeder fra Berlin,berlin samt et par andre (30x30) den gyldne port til Caroline. Haves andre önsker kan de formuleres, kik paa : www.123hjemmeside.dk/skitfisk . Flere indläg önskes ogsaa paa bloggeren!

Saa ert weekend.....

Efteraaret gaar paa haeld, glemt er de grönne blade fra mai og junisolen -vi ser frem mod en kold vinter.

Danske boller paa fremmarsch i Mecklenborg

Förste Advent blev der i "Alte Ausspanne" i Walkendorf til ettermidagskaffen serveret boller bagt efter dansk tradition. Der var godt besög i det lille Caffee. Walkendorferne der mödte op fik en kop varm chokolade med flödeskum en bolle (se billedet org.) med tilhörende smoer og evt.marmelade samt fire forskellige julesmaakager ialt for 2 ?. ( 15dkr.)

Tillykke...

Det næste spæde skridt mod "kernefamilien" er fuldbragt. Tillykke med den dejlige bil I har kødt jer - jeg synes det var velvalgt. Den ser godt ud - og jeg ved af erfaring, at den kører endnu bedre - så glæd dig, lille bror, til du selv får lov at styre "din" bil. Jeg glæder mig til at få en lille tur - og glæder mig til de fælles ture vi skal tage os gennem landet.

Hatte strid...ok!

Den forkerte hat til den forkerte tid kan väre livsfarlig.

den sidste

Hvad med denne beklædning ? ville passe godt til de brede vidder i Mek.Pom?

det må lige nævnes...

Der er øjeblikke der gør, at man værdsætter sit arbejde. Efter et par forbandet hårde uger, med syge kolleger, manglende ledelse og skøre unger - havde vi her til aften Julefrokost med vores specialklasse. Vi havde valgt en restaurant, hvor der kun blev serveret tallerkenretter og ingen børnemenuer. Maden blev flot serveret, med pynt og det moderne franske køkken og ungernes (15årige) øjne glimtede ved synet. De havde aldrig set mage, aldrig smagt mage og aldrig skullet sidde så længe ved et bord og være "voksne". Det var ikke alt der blev spist, men alle gik hjem med en positiv oplevelse. Der var ingen uro, ingen grim tale, ingen mobning - faktisk var eleverne eksemplariske - og det var en stor fornøjelse - især da værten bød på kaffe og Cognag da alle elever var gået og vi lærere sad alene tilbage. Oveni var det en af mine modtagelsesklasseelever der serverede, og selvom hun ikke taler korrekt dansk, og selvom hun måske ikke har en "accepteret" farve - gjorde hu

Dagens hat!

Sidste hat.

Höj i hatten!

Havde jeg penge, kunne jeg köbe mig en ny hat. (Standard Oil standard)
Det glæder mig at du handler etnisk - jeg sprugte bare i klassen og se, der var en der havde den du burde have haft at vietnameseren....

Tilbage til huen

For ikke at udsätte mig yderlige former for spot og spe (?).... har jeg köbt en nödhue hos vietnameseren paa torvet i Gnoien!

Mon det er den rigtige?

Vi har masser af glemt hatte, huer, kasketter, turbaner m.m liggende - og det netop skulle være din - er jeg ikke klar over. Men den ene vi har fundet der passer bedst kan du se her....

OPROP Efterlysning

Dusör udloves til den Person der finder min vinterhue. Evt i findes kälderen paa 6 Juli vej!

Tilläg

Läser jeg mine indläg dagen efter kan jeg se at jeg stadigväk er for sjusket. Min dansklärer Andersen ville krumme sine täer!

Sidste söndag för Adwent.

Det var den sidste söndag i kirkeaaret, tyskerne gemmer det bedste til sidst, dagen kaldes for "Totensontag". Jeg kan huske som barn blev der i radioen kun spillet "tung" musik og all forlystelse var verboten. Det var en lang tung, mörk söndag kan jeg huske. Folk gik paa kirkegaardene,- ogsaa for at se om gravstederne nu var bragt i vinterstand. Der hänger nu noget fast frs ens barndomstro..... Jeg var ogsaa paa kirkegaarden i Tönning allerede lördag og fik gjort gravstedet klar til vinteren og smaaborgerne der kom i dag for at kigge. Jeg synes det kan klare all kritik fra fru Schmidtz og Hinke! Da jeg var midt i arbejdet kom et ägtepaar forbi og mente det var da et gammelt gravsted og sikke vidunderligt trä der voksede sig stor og stärk. Det synes jeg nu ogsaa og med skam maa jeg overfor jer indrömme at jeg allerede til sommer gik og tänkte paa at fjerne det. Nu synes jeg det er pänt og sikker nogle af de betsanddele gamle Willi Clausen bestod gaaet op i traeet. Na

Bare for at bidrage med lidt

Det er da godt at i har lidt at skrive,får også læst det i bidrager med så jeg kan følge med i det hele. Tror at Msn har taget meget af det man ellers ville skrive. Håber dog at vi fortsat kan holde gang i denne Blog. Fætter højben hedder i sverige: AlexanderLukas (hvad har jeg vundet)

weekenden er snart ovre...

Ugerne går forbandet hurtigt - men det gør weekenderne i alle højeste grad også. Christoffer og jeg var atter i kirke idag - der var 3 barnedåber og et hav af salmer jeg ikke kendte - og så ingen andre end koret kunne synge. Når man nu ikke engang må skråle med i kirken, så kan timen godt blive lang. Jeg håber at næste uge går hurtigt. Jeg starter med et kursus i morgen - og så er det værste overstået. Tirsdag skal der vintersutter på bilen - de billigste - til 5600,- kr. Fredag forventer vi at tage til hovedstaden. En tur i vinterTivoli og shopping i Fields - ingen kultur, kun forbrug.

Familietraef

Ulla og Hans Kersting har väret i Walkendorf et par dage. Udstillingen af de tre söskende blev afsluttet og billederne transporteret hjem igen. De boede de to nätter i Alte Ausspanne og fredag den 10. besögte vi vores fätre i Rostock. Alfred er 83 aar enkeman og lever i Warnemünde i en flot lejlighed hvorfra han kan se östersöen og havneindlöbet. Günter er 81 aar og lever med sin kone Gertie som er 82 i et af de utallige boligsiloer i Rostock. Ved mödet hos Günter blev der som jo oftes ikke talt om sygdom og ens elendighed, men om vores fälles familie, Morfar og mormor fra Danzig Det var godt at faa frisket historierne op af öjen og tidsvidner. Der var hilsener til alle den store families medlemmer i nord syd öst og vest.

ingen indhold

Bjørne går i vinterhi - det gør mennesker normalt ikke. Derfor kan jeg heller ikke forstå hvorfor der er så stille på alle vores BloGs.... Det er ikke fordi jeg har noget særligt at berette. Jeg har købt Tim Burtons "Nightmare before Christmas" og netop læst Dahls "Charlie & chokoladefabrikken". Jeg har også fået afsluttet min "Verdenskrigen dag fo dag" og SS-bogen. Nu begynder 2VK. at kede mig lidt - så derfor er jeg gået igang med Jordens Søjler - en mursten på 800 sider. har sat mig for, at den skal være færdig inden jul. Jeg købte den til Lone i fredags - og fik den så igår - gennemlæst... Husk Lukas på torsdag. Forresten, en lille quiz - hvad hedder Fætter Højben på svensk?

Ny Blog

Jeg har lavet en ny Blog! Jeg er ikke sikker den virker? Den hedder "Meckkerecke" Den er offentlig gjordt! Hvordan kan ogsaa i bruge Meckerecke (Team)? Hvis i da vil? Nye blogs indsluses i Blogger kun en gang i dögnet. Se efter den i morgen den 5.Novenber og fortälmig.

Gaettebillede

det har noget med skole at göre... svar og vind en halv gris..... det vil den aabenbart ikke..... lorteblogger

Job

Det er hårdt at være på arbejde ? især når man starter. Det bliver nemmere med årene, men kravene man stiller sig selv bliver også højere. Jeg kan godt forstå at SPC er træt om aftenen ? og det er endda med småbørn ? så mange tænker nok, at det er at hælde Legoklodser ud på gulvet ? og så sætte sig i et hjørne og observere legen, holde ro, trøste og drikke kaffe. Jeg ved at der skal mere til ? man er på ? hele tiden. Det glæder mig at jeg nu får en levebrødsfælle, der giver mig ret i mine påstande om, at det er hårdt, at arbejde med børn. Det bliver ikke nemmere af at det er af anden etnisk baggrund, at de er dårligt begavede eller bare ganske almindelige børn der tilhører FuckedUp-generationen. Klø på ? arbejdet bliver en vane, man kommer senere til at elske, at to dage aldrig er de samme .

Overlevede weekenden

Så er det årlige lærerforeningskursus på Skarrildhus overstået. Fredag kom Skoledirektøren kom og gav sin vurdering af Fredericia skolevæsens retning.....Lørdag formiddag (morgen) kom Erik Veje og fortalte om motivation (brugte sin til i Flensburg), og tilsidst orienterede lærerkredsen i ca. 30 minutter. Et godt kursus - især i tidrummet efter Skoledirektøren og før Erik Veje. Nærmere ønsker jeg først at indgå nærmere på i mine memoarer (erindringer)...

Efteraaret viser sig her fra den solrige side

Den biver ikke brugt formeget den der familie dagbog hvad? naa ja, lotte hat travl med at söge stumperne fra sit glasbord, Thomas er pa afspändings kursus,og hvordan mon den lille familie paa Franz Hansen` boulevard har det, forhaabentlig godt skriv lidt mere i bloggeren. Og nyd naturen nu som jeg ogsaa vil det! NU

Tak for sidst,....da

Lille zing körte upaaklagelig hjem.. skönt det var en kold omgang nöd jeg naturen og da det holdt törvejr kunne man fornemme denne särlige duft fra skov og mark som kenetegner efteraaret. Haaber at alle har det godt og lever i harmoni og fordragelighed i europas smörhul lille danmark. Der er nyt paa min 123 hjemmeside. Jutta har som altid travl og jeg maa se at komme igang igen. Vi ses...

Ugeplan

En hård uge? Hver eneste dag har jeg mere end min undervisning eller forberedelse. Enten er det møder, kurser eller, som i morgen, en festligholdelse af vores skoleleders sidste dag på posten. Afløseren er endnu ikke fundet efter uenighed mellem bestyrelse og forvaltningen. Fredag og lørdag tager jeg så på kursus ? lidy god mad, socialt samvær et par foredrag og det hele afsluttes med et foredrag af Erik Veje ? det glæder jeg min til..

TC ferie

Så gik den ferie. For en gangs skyld var vi ikke af sted, men blev hjemme. Haven blev ordnet, der blev slappet af, se tv, læst bøger og plejet sociale relationer. Det var en hyggelig ferie ? og alt for kort ? det varer hele syv uger til juleferien ? æv.

SPc Weekly

Så er vi begyndt på en ny uge,den skal stå i feriens tegn,men et eller andet siger mig at så nemt skal det ikke blive.Måske ligger der en skjult dagsorden et eller andet sted og gemmer sig for mig? anyway,føler jeg kan sige tingene som de er her på "fristedet",helt seriøst ville jeg gerne spille Playstation 24 timer i døgnet, surfe på voksen sider, høre høj musik, læse tegneserier og lade dem ligge og flyde, besøge alle mine fortabte venner hvor tiden står stille, grine dumt og overdrevet af racistiske vittigheder,drikke teqila i spande vis, tage en enkelt billet til hamburg med Christian og opføre mig som en dum turist osv....og når ferien så igen er slut ville jeg lade fornuften indtage min krop igen og atter leve trygt og godt. Ciao`

Bolden er rund !

Det gälder ved spil (Fodboldspil) som ved alt andet her i livet at väre med angagement i sagen lige fra begyndelsen. I skolen er det vigtig med grundforstaelsen, i arbejdet at faa fundamentet stabilt. Smutruter til maalet kan give bagslag og er yderst risiko fyldt.Uden det danske hold bliver world cup ikke saa spändende, heppe kan vi paa svenskerne og evt. norge. Sonnt er livet

Æv

Som forventet klarede Danmark ikke engang kvalifikationen til play-off kampene..... Det var ikke engang ufortjent at DK ikke gik videre, men heller ikke fortjent at Tyrkiet klarede det - det er lige så skidt kørende. Jeg håber at landstræneren takker af - og at vi får en mand på posten, der kan være en smule mere kreativ når det lagte oplæg ikke virker. Det har været typisk for det danske spil, at enten var det bare utroligt godt, på et højt plan - eller så var det noget lort - og denne kval.runde bør på meget dårligt spil. Morten Olsen har skabt et godt hold, og roses til skyerne allesteds for sin store kunnen - men Danmark er ikke kvalificeret - det er fiasko - ikke andet. Hvad skal vi med verdens bedste træner når vi ikke kommer videre???

Forståelse for...

Desværre kan jeg godt forstå, at visse forældre kommer forvirrede hjem efter en skole-hjem samtale. Vi var til samtale om, og med, Christoffer - og ros, og ros og atter ros - men da vi kom hjem var vi i tvivl om, hvad der egentligt skal ske fremadrettet, hvor der skal sættes ind - hvilke mål han skal sætte sig - og om det er nok.... pyt, jeg må forsøger at gøre det bedre selv, når jeg ikke er i forældrerollen. Det glæder mig foriøvrigt med den positive omtale af vores blogger - men jeg synes jeg mangler lidt indslag - hvad med en sjofel vits, en filosofisk betragtning eller bare oplysning om aftensmaden?

fridag

Jeg burde jo sidde på Fredericia Kursuscenter lige nu, spisende et rundstykke, mens jeg lyttede til fordragsholderens vise ord om, hvor svært det danske sprog er at lære. Det gør jeg jo ikke, fordi jeg er trådt i Christoffers fodspor - og er syg. Han har gået nogle dage med feber, kvalme og utilpashed - og det følger jeg op på. I stedet vil jeg sætte mig foran tvet og se folketinges åbningsdebat. Vi har så travlt for tiden, jeg har 30 lektioner om ugen og så snart jeg kan se en ende, kommer der en ny mundfuld - men hva, det giver jo ussel mammon. Bliver formiddagens debat for kelelig, vil jeg afsætte nogle timer til min nye dvd - Band og Brothers - Spilsbergs fantastiske serien om E-kompagniets fremmarch gennem europa i 44-45.

Holsten ( Carlsberg) Öl sponserer HSV

ja,men FCK er alligevel en flok tabere

Gary Lineker udtalte

Gary Lineker udtalte i sin tid om fodbold: Simpelt boldspil med 22 spillere, en bold ? og tyskerne vinder altid til sidst? Den engelske dommer Messias blev for 5 måneder siden degraderet fra den engelske Premier Liga til den engelske 3. division ? men det er åbenbart godt nok til at dømme en UEFAcupkamp ? mellem det store hold, der alligevel går videre, og holdet fra det lille land. Når de så ikke går sådan ? så skal dommeren nok rette det hele til igen. Jeg hader tysk fodbold og engelske dommere ? Nej til Unionen? Måske skulle Mr. Messias ordne det tyske valg?

Zngs historie

Zing holt med nød og næppe 18.000 km. Imellemtiden havde den været til de krævede servicer og eftersyn. Ved 8000 km havde den haft en udsætter som var blevet repareret for 500 dengang DM. Paa en tur fra Fredericia til Gedser gik den atter i stå ved ca 14.000 km. Afslæbning og hjemtransport var dyr. Det nedværdigeste var at alle Tyske pralemärker körte om bord på færgen min lille zing måtte skubbes om bord. Den blev ?repareret? for 300 ? siden den tid osede den og brugte olie, Zing`s ?ekspert? mente ; det skete tit ved ældre maskiner. 2004 paa en tur fra Fredericia gik den atter i stå kort för Gedser færgehavn. Den blev skubbet om bord og skubbet fra bord i Rostock løb 500 m og gik atter i stå. Den blev parkeret på en service station hvor man tilbød at reparere den, det tog 3 maaneder men hjalp ikke og kostede 300 $ . Så stod den vinteren over i garagen som et uklar maskine. I Marts kom den til et check; om den kunne komme til at köre igen?. Et rigtig Honda Värksted med 3 ansatte mon

Nej hvor er det flowt!!

I morgen bringer jeg jeres "arv" til motorcykelvärkstedet. Alt hvad jeg ejer af kontanter vil han have for denne reparation, Saa maa vi kun haabe jeg lever et stykke tid endnu saa jeg kan spare lidt op igen, ellers arver i kun en gammel repareret formosa bike som i kun med toldefterbetaling kan faa ind i landet og her gir den höjst 500 ? . men om vejret arter sig vil jeg da pröveköre til fredericia...

Samsøweekend

Det var da en hyggelig og dejlig weekend, Jeg håber alle sov godt, at alle blev mætte og at alle nød omgivelserne. Vi har hygget os meget ? og var glade for at så mange dukkede op. Vi fik plads på en færge kl. 13.30 ? så vi kom hjem i en god tid.

Vi vil gerne tröstes!

Det har väret en spil af flere omständigheder der förte til at vi ikke kunne deltage i Lones dag paa Samsö, vi er utröstelige men man kan jo forsöge. Vi önsker jer alle en god weekennd og et stort knus til födselaren her nede fra det röde del af tyskland. Min motorcykel blev ikke färdig, säsonen er forbi men blir der opholdsvejr som nu kunne jeg tänke mig en tur. Tillyke lone du faar knuset senere. Jutta og Gerhard

afgang

Vi stresser rundt og pakker i tasker og kufferter ? og vi tager færgen kl. 21.25 i aften. Vi glæder os utroligt meget. Maden er bestilt hos Rock-Hotellet, vinen er afhentet i ?den lille vinkælder?, båden er booket, camcorderen er klar ? og håber at alle når vel frem i løbet af i morgen. Til dem der ikke kommer med på denne tur, vil jeg ikke trøste ? for jeg tror det bliver en rigtig FED weekend?.

Venter spændt på fortsættelsen...

Glæder mig til at læse videre på Fireogfirs`bog...minder mig om Kult filmen " The Cube"...meget spændende....

Forbundsdagsvalget

Hvis man ser paa resultatet lyser det da ud af det at de fleste tyskere länges efter en koalition mellem Socialdemokraterne og de "Christlige" demokrater. Efter en stor m/k der tage lasten mit Den politik fra deres skuldre. Et folk der efter bmin mening endnu befinder sig i halvtressene af forige aarhundrede.Der er stopfyldt med fordomme om hinanden og verden omkring dem.Det skal denne k/m tage fra deres skuldre. En person en"Führer" i ordets bogstaveligste forstand der höjt fra en talerstol med raabende stemme kan forklare dem hvor vigtigt og dygtig og stärke de er. Jeg vil ikke sige de har nazistige drömme men det ligger jo i enhver af os, vi vil vel alle helst roses og faa at vide at väre en meget vigtig person, hos vores venner i syd ligger det i folkesjälen. Jeg kenner folk herfra, fra öst og vest jeg kender en del skandinavier som f.t bliver anfört som efterlignelsesvärdige.Ser man pa Deutschland i europäisk maalestock er der ikke noget at raabe hurra for ma

Demokrati er en svaer en

Demokratiet længe leve ? Hovsa ? der wahler hat gesprochen ? og øv ? nu skal vi arbejde? Og vi har svinet hinanden til og udelukket hinanden, vi har lovet og brud og nu ? nu skal vi også se om demokratiet virker? Vælgerne er faktisk for dumme til at tage stilling til noget så vigtigt?

Hvor fanden ligger den by??

Lyspunkter......

op i rad og räkke,420 räkker, 50x i sekundet: DSF "deitsches spurt fernsehen" transmiterede kampen mellem HSV og Fck. För og i pausen og bagefter reklame og eksperter bl.andet den gamle landsträner og fusballspieler Berti Selvfölgelig klarer man det mod lille FCK og et godt polstring för returkampen. Typisk,undskyld jeg bruger den igen.. Jeg elsker den kanal selv om den sender softporno om natte, tror jeg nok. At det nu blev til et andet resultat var selfölgelig den dommer der ikke saa det frispark der skete da den tyske maalman blev fasthold.. Berti hat große erwartungen .. lad os nu se Var til valginfo i dag, paa torvet i Gnoin stod SPD ,der fik jeg en broshüre og en kuglepen paa Nettoparkpladsen stod die LINKE her fik jeg 2 Kuglepenne et fyrtöj to ruller Drops og et brillepuds- serviet,saa i kan godt tänke hvem jeg havde givet mine 2 stemmer (one man onewote) ikke..jeg har dog ikke stemmert men det fortalte jeg dem ikke god dag

Politik??

Hvordan kan man finde på at sende en politisk debat, med afdankede fodboldspillere, 2-rangs skuespillerer og paniske 45-årige ex-popværter, ganske få dage før et valg? Og forresten - Her reger FCK

Christoffer "Herriman" Clausen

kan kun tilslutte mig høvding GC`s ord til Christoffers stil. Den var faboulosa som vi siger i min itallienske bogclub "un respiratos"..det direkte, lidt naive var som taget ud fra noget der utvivlsomt kunne minde om "krazy cat & IM"...Godt gået.

Kludder i PC eren

NSM siger min side eksisterer ikke mere.....? Bloggern transmiterer ikke mine breve! det eneste der gaar er min 123 hjemmeside. For tiden har jeg ikke overskud af kräfter til at tage til Samsö og tilbage paa tre dage. Jutta staar i sit stressede job. Lige i denne maaned den sidste i säsonen er hun optaget 12 timer i dögnet.Men det er ikke hendes skyld, afsted paa sidste minut herfra og siden paa Samsö for at naa hjem retidig 2x 500 km er ikke til at forkrafte. Jeg skal have lidt tid til at regenerere mig. Saa jeg haaber i har forstaaelse for vores beslutning.

Cristoffer "Bukowski" Clausen`s farfar.....

Christoffers stil

Med höj konzentration gennemläste jeg värket og fandt strax paraleller til Charles Bukowski . Charles Bukowski repräsenterer en solid litterär amerikansk tradition..... Det kan enhver forvisse sig om ved at läse den fantastiske skröne om "HANK" Chinaski.... Udover himmelsprät, sprut og tilsyneladende kvindeforagt er Bukowski hele tiden i gang med grovfilen, en fölsom, ja udsögt stilist.... Selv om man undervejs griner raat selv, saa er det med en lille elektrisk fölelse i hjertet, en sprödhed, der minder om poesi.

Christoffers stil

Afhøringen af fange nr. 676 Jeg siger ingen navne. Det hele begyndte jo med, at den der kælling ? hun ville sgu´skilles. Hvad fanden bilder hun sig ind, hun skal da have en lussing. Nå ja, så blev jeg jo lidt deprimeret og de der politimænd sagde jo, at jeg ikke måtte komme ud og snakke med hende. Hvad fanden bilder de dem ind?  Bare forbi de går rundt med hatte og skilte og dolk, hvad skal de med dem? de slår jo ikke nogen. Nå, tilbage til historien. Ham ovre i 13 b, jeg nævner jo ingen navne, men ham over i 13 b, han tilbød mig sådan en nedstryger ikke? Sådan en kunne jeg sgu godt bruge ? så kunne jeg slippe ud lidt tidligere end planlagt ? og få snakket ud med hende der, den skide kælling. Så skulle jeg også bruge et reb og jeg sagde til de forbandede politimænd, at jeg kunne bruge lidt snor og det ville de godt give mig og så lavede jeg et reb. Ja, jeg siger ikke hvor jeg fik det reb fra. Og så en dag, havde jeg bare nok, så savede jeg de skide tremmer ud og så ham den pis-politima

FUNDET!!!

Pyh, jeg fandt ham - og hans ven....

find holgers söster