Juttas ostesuppe……………….
250gram hakket kød (blandet efter ønske)
blandes med salt og pepper efter smag
2 lög i små tern
2 hele porre skæres i fine skiver
1 glas svampe (Champignon)
1 liter vand tilsättes okseboullion efter behag.
Småkoges i10-15 min.
derefter tilsättes ½ flødesmelteost
og ½ krydderismelteost.
Efter tilsætningen af osten må suppen ikke koge igen.
Purløg ved serveringen oven på suppen
250gram hakket kød (blandet efter ønske)
blandes med salt og pepper efter smag
2 lög i små tern
2 hele porre skæres i fine skiver
1 glas svampe (Champignon)
1 liter vand tilsättes okseboullion efter behag.
Småkoges i10-15 min.
derefter tilsättes ½ flødesmelteost
og ½ krydderismelteost.
Efter tilsætningen af osten må suppen ikke koge igen.
Purløg ved serveringen oven på suppen
Kommentarer
Send en kommentar