Gyrossuppe
Hønsekød, kalkun (puten) eller evt. oksekød,.
Paprika (frugt)
Løg
Suppe (af hønse eller okseboullion)
Smelteost
evt. også mais ell. ærter
Kødet, paprika og løg skæres i strimler
ködet brunes let på panden, paprika og løg kommes til
afstemmes med krydderi (Gyrosgewürz, Aldi).
Suppen opvarmes, osten opløses deri og kød og
grønsager tilsættes. Hele molevitten gives et kort
opkog og efter behag tilsættes kryderier efter
smag. Suppen må godt være „fyldig“.
bon appetit
chez gerrard
Hønsekød, kalkun (puten) eller evt. oksekød,.
Paprika (frugt)
Løg
Suppe (af hønse eller okseboullion)
Smelteost
evt. også mais ell. ærter
Kødet, paprika og løg skæres i strimler
ködet brunes let på panden, paprika og løg kommes til
afstemmes med krydderi (Gyrosgewürz, Aldi).
Suppen opvarmes, osten opløses deri og kød og
grønsager tilsættes. Hele molevitten gives et kort
opkog og efter behag tilsættes kryderier efter
smag. Suppen må godt være „fyldig“.
bon appetit
chez gerrard
Kommentarer
Send en kommentar