Gå videre til hovedindholdet

CHANGES


Så er det tid til den første forestilling - "Changes" meget apropos, en teaterkoncert baseret på musik af David Bowie. Torsdag aften skal vi op og se den sidste forestilling - og vi glæder os meget. Vi har naturligvis fulgt processen tæt, men Christoffer har hemmeligholdt en del for os. Vi har kun kendskab til en scene, hvor han skal spille en transvestit-Ziggy-klon, med kobbertrusser og gludbluse...hmmm - de andre scener fortæller han intet om.

Onsdag formiddag er der pressekonference (!) og fotografering og så spilles der 4 eller 5 forstillinger de næste dage, for forældre, for byens borgere, skoler, andre efterskoler og hvem der ellers måtte være interesseret.

Som nævnt glæder jeg mig helt vildt - og bliver helt "rørstrømsk" når jeg tænker på det. At være "skuespiller", at være med i en proces, at min "lille" Stoffer lever/udlever en drøm - det må være skønt. 

Nu nærmer efterårsferien sig - og da det gik op for Christoffer blev han helt bleg - for nu er den længste periode af skoleåret allerede gået, feemover vil skoleåret været brudt op af ferier, helligdage og udlandstur. Han befinder sig så godt deroppe, har fået så mange gode gode venner, som han savner efter en dag hjemme. Han har fået så meget (mere) selvværd, masser af ros, står alene frem foran 100 andre, er oplæser ( se her, klasselærer!), udvikler sig dagligt til et voksent og ansvarligt menneske.

Caroline skal også have sin tur på "bloggen" idag. "Tøsen" stortrives med farmand derhjemme, til at vække sig, smøre madpakker, stryge tøj og bringe og hente hende i skole. Hendes klasseskift til den internationale linje har været godt for hende. Hun er blevet udfordret (har hun brug for), fået mange nye venner og holder meget af de engelske lærere - og sproget. Hun har taget stromskridt i dansk, hendes hadefag, med topresultat i stavning og stilskrivning - hvor hendes stil blev læst op for de andre. Hun farer frem og tilbage mellem gynmastik - hvor hun er en af de allerbedste og dans, ditto.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Tillykke med fødselsdagen...

Idag er det Farfars fødselsdag, hurra hurra hurra.... Kære FarFar - tillykke med de 75 - det var da lidt af en kamp at nå så langt, men vi glæder os alle over at dagen kan fejres stille og roligt. Nu skal du bruge kræfterne på at blive i bedre form og for alt i verden være tålmodig - så tager vi den derfra. Os alle i Fredericia

Refleksioner efter en lang dag

Kommunikationsnedbrud….altså bare rent blog-indlægs-mæssigt. Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har forsøgt mig med et blogindlæg med indhold – hvad enten det er regeringsomdannelsen, spritkørsel eller OL – men, ak, intet er der kommet på nær en bunke "kladder" der ikke egner sig ti offentliggørelse. En ting er at "Skitfisken" på Urban er gået i stå, hav værre er, at end ikke på familiebloggen formår jeg at opdatere dagligdagen, på den anden side: intet nyt…. Jer er ved at skrive på en roman…eller en novelle…et essay måske….og har formen…men intet indhold. Romanen sker gennem brevudvekslinger mellem to mænd, der har et eller andet fælles…men som de ikke kan tale om, men som de er "dømt" til at skrive om – for i det øjeblik noget skrives, reflekteres der –og derigennem opnår de en bevidsthed omkring de problematikker der har været igennem. Jeg ved bare ikke hvem der skal skrive sammen, hvad de har til fælles eller hvad de overhovedet skal skrive om