Gå videre til hovedindholdet

EM Dag 13, nemlig 13


"Portuguiserne viste deres sande format og tabte til middelmådige Schweiz -føj for en indstilling - portugal bliver ikke mestre.Ikke yderligere kommentarer"

Guder er kun guder så længe der er brug for dem - giver de ikke hvad folket ønsker, glemmes de - og nye guder træder til. Ovenstående citat er fra en god kommentators blog, hvor han på dag 9 forudså dagens katastrofe - og selvom han synes det er ærgeligt - var det også Nemesis der fik det sidste ord. Ros til Tyskland, østrigsk taktik med at storme frem og mose potugiserne, der spillede efter mottoet ; "det går nok, vi har jo spillet så godt".

1-0 er et godt mål, desværre scorer af em´s grimmeste spiller - der bude have haft to spilledages karantæne efter et rødt (direkte?) kort - pyt.

2-0 var tydeligt at se allerede i opspillet - portugiserne var underlegne i hovedspillet og portugals målmand lagde sig ned for at give plads til polakkens scoring.

2-1 - rent helt, PRonaldo brænder på en stiv gammel målmand og Nuno Gomez scorer på sin eneste berøring i kampen - han burde slet ikke være på banen.

3-1 - lå i luften, mens portugal fedtede rundt med bolden spillede tyskerne simpelt og Ballacks kokette stød i ryggen på forsvarspilleren blev naturligvis ikke dømt af den komplet udulige svenske dommer. Den potugisiske målmand kunne med fordel have brugt hænderne, de må de nemlig også i Portugal, men valgte at have dem foran kroppen i sit løb ud mod en af europas bedste hovedstødsspecialister.

3-2 - pynt, men ligegyldigt.

Lige nu gider jeg ikke se em mere - æv - og Scolaris arrogance med sin dårlige indstilling af sit hold, og den komplet udulige svenske dommer, gjorde, at Tyskland vandt fortjent. Det værste er ikke at de vinder, det var ok, men mere attituden i det tyske folk (medierne) der nu kommer frem, men Bundeskællingen til kampene (Schweinsteiger ist mein favorit) og den forhånende måde at omtalt og behandle andre landses spillere på - men pyt - for jeg gider sgu ikke em mere.....lige nu.

ps. jeg har overtaget ballacks røde næse.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Tillykke med fødselsdagen...

Idag er det Farfars fødselsdag, hurra hurra hurra.... Kære FarFar - tillykke med de 75 - det var da lidt af en kamp at nå så langt, men vi glæder os alle over at dagen kan fejres stille og roligt. Nu skal du bruge kræfterne på at blive i bedre form og for alt i verden være tålmodig - så tager vi den derfra. Os alle i Fredericia

Refleksioner efter en lang dag

Kommunikationsnedbrud….altså bare rent blog-indlægs-mæssigt. Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har forsøgt mig med et blogindlæg med indhold – hvad enten det er regeringsomdannelsen, spritkørsel eller OL – men, ak, intet er der kommet på nær en bunke "kladder" der ikke egner sig ti offentliggørelse. En ting er at "Skitfisken" på Urban er gået i stå, hav værre er, at end ikke på familiebloggen formår jeg at opdatere dagligdagen, på den anden side: intet nyt…. Jer er ved at skrive på en roman…eller en novelle…et essay måske….og har formen…men intet indhold. Romanen sker gennem brevudvekslinger mellem to mænd, der har et eller andet fælles…men som de ikke kan tale om, men som de er "dømt" til at skrive om – for i det øjeblik noget skrives, reflekteres der –og derigennem opnår de en bevidsthed omkring de problematikker der har været igennem. Jeg ved bare ikke hvem der skal skrive sammen, hvad de har til fælles eller hvad de overhovedet skal skrive om