Gå videre til hovedindholdet

EM sidste dribling herfra...

Pyh, overstået - spændende til sidste øjeblik - ikke forbi tyskerne havde nogen chance, men det har de så ofte vist at de heller ikke har brug for....

Stort tillykke til Spanien - min favorit før Em levede op til deres klasse og stik mod traditionerne gik de hele vejen. Gudskelov - for fodbolden, for spilleglæden og fodboldnydelsen.

Spanierne var totalt overlegne på alle områder, De var taktisk perfekt indstillet, teknisk meget bedre end modstanderne og havde en meget større målfarlighed. Stort set alle spanske angreb endte med en afslutning - havde tyskerne nogen? Et havsvagt skud fra Ballack og et indlæg Cassillias boksede ud til midten. Det var en kæmpe 1-0 sejr.

Spanierne var ellers ved at ødelægge det for dig selv i begyndelsen af 2. halvleg da de blev for definsive og tillod nogle tyske raids, men på trods af den tyske "larm" når de angreb, blev de aldrig farligt. Ballack havde naturligvis lavet sig et alibi inden nederlaget, typisk, han bliver aldrig en stor spiller for han vil aldrig formå at træde i karakter når det gælder, som f.eks Zidane, Xavi, Van basten har gjort i deres store kampe.

Spanien har de sidste 10 år spillet den bedste fodbold i europa - og endelig vandt de. De har spillet med Frankrig, Italien, Rusland, svære modstandere - men tyskerne havde en heldig sejr mod hovne portugisere, mens de havde problemer meo kroatien, tyrkiet, polen etc.

Det var den rigtige vinder - og igen vil jeg slutte af med Angela. Hendes holdning, kropssprog og mimik da hun gratulerede den spanske kaptajn viste igen hendes format - pinligt at en statsleder ikke kan sætte sig over sin nationalistiske holdning i en sådan situation. Mannschaft der herzen, bah, måske kun i tyskland - forboldhjerterne banker for spanien og deres dejligt fodbold.

Fed turnering

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Tillykke med fødselsdagen...

Idag er det Farfars fødselsdag, hurra hurra hurra.... Kære FarFar - tillykke med de 75 - det var da lidt af en kamp at nå så langt, men vi glæder os alle over at dagen kan fejres stille og roligt. Nu skal du bruge kræfterne på at blive i bedre form og for alt i verden være tålmodig - så tager vi den derfra. Os alle i Fredericia

Refleksioner efter en lang dag

Kommunikationsnedbrud….altså bare rent blog-indlægs-mæssigt. Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har forsøgt mig med et blogindlæg med indhold – hvad enten det er regeringsomdannelsen, spritkørsel eller OL – men, ak, intet er der kommet på nær en bunke "kladder" der ikke egner sig ti offentliggørelse. En ting er at "Skitfisken" på Urban er gået i stå, hav værre er, at end ikke på familiebloggen formår jeg at opdatere dagligdagen, på den anden side: intet nyt…. Jer er ved at skrive på en roman…eller en novelle…et essay måske….og har formen…men intet indhold. Romanen sker gennem brevudvekslinger mellem to mænd, der har et eller andet fælles…men som de ikke kan tale om, men som de er "dømt" til at skrive om – for i det øjeblik noget skrives, reflekteres der –og derigennem opnår de en bevidsthed omkring de problematikker der har været igennem. Jeg ved bare ikke hvem der skal skrive sammen, hvad de har til fælles eller hvad de overhovedet skal skrive om