Gå videre til hovedindholdet

visen


Se ugen starter Mandag, hvor mor hun står op sådan ved halvottetiden mens Far han sover rævesøvn, og tar et extra kvarter til på siden så får vi morgenkaffe, med tørt brød der ristes og tar vores piller så støver Mor lidt af, medens Far støver rundt for at find' sine briller Så går vi i brugsen og handler og så går vi hjem med vor frokostavis og spiser og læser om OL og LO og olien og boligen der stiger i pris og så tar' vi os en lur, og mens Mor laver mad, slapper Far der igen af og efter middagen glor vi på TV, og så er vi færdig med den dag.


Så kommer vi til Tirsdag, hvor mor hun står op sådan ved halvottetiden mens Far han sover rævesøvn, og tar et extra kvarter til på siden så får vi morgenkaffe, med tørt brød der ristes og tar vores piller så ska jeg husk at tipse, men det ka' han først, når jeg hitter hans briller Så gør vi til købmand og tipser, og så går vi hjem med vor frokostavis og spiser og læser om OL og LO og olien og boligen der stiger i pris og så tar' vi os en lur, og mens Mor laver mad, slapper Far der igen af og efter middagen glor vi på TV, og så er vi færdig med den dag.


Så når vi frem til Onsdag hvor mor hun står op sådan ved halvottetiden mens Far han sover rævesøvn, og tar et extra kvarter til på siden så får vi morgenkaffe, med tørt brød der ristes og tar vores piller så støver Mor lidt af, medens Far støver rundt for at find' sine briller Så tar vi i Irma og tar' deres tilbud og får vores frokostavis og spiser og læser om OL og LO og olien og boligen der stiger i pris og så tar' vi os en lur, og mens Mor laver mad, slapper Far der igen af og efter middagen glor vi på TV, og så er vi færdig med den dag.


Så når vi frem til Torsdag, hvor mor hun står op sådan ved halvottetiden mens Far tror det er Søndag, og tar sig en hal' time mere på siden så får vi morgenkaffe, med tørt brød der ristes og tar vores piller så støver Mor lidt af, medens Far støver rundt for at find' sine briller Så går vi i brugsen og handler og så går vi hjem med vor frokostavis og spiser og læser om OL og LO og olien og boligen der stiger i pris og så smutter jeg til Banko, og mens Mor at hun føjter så må jeg såmænd ta' lidt varmemad før jeg glor på TV, og så er vi færdig med den dag.


Jeg elsker vores Fredag, hvor mor hun står op sådan ved halvottetiden mens Far han sover rævesøvn, og tar et extra kvarter til på siden og så er der morgenkaffe, med frisk brød som Far henter, før vi får piller så støver Mor lidt af, medens Far støver rundt for at find' sine briller Så går vi i brugsen og handler og så går vi hjem med vor frokostavis og spiser og læser om OL og LO og olien og boligen der stiger i pris og så tar' vi os en lur, og mens Mor laver mad, slapper Far der igen af og efter middagen glor vi på TV, og så er vi færdig med den dag.


Hva har vi så jo Lørdag, hvor mor hun står op sådan ved halvottetiden mens Far han sover rævesøvn, og tar et extra kvarter til på siden så får vi morgenkaffe, med tørt brød der ristes og tar vores piller så støvsuger Mor, mens Far støver af, hvis ik' når han har fundet sine briller Så tar vi med bussen til Rødovre Centret og kåber en is og avis og spiser og læser om OL og LO og olien og boligen der stiger i pris og så tar' vi os en lur, og mens Mor laver mad, slapper Far der igen af og efter middagen glor vi på TV, og så er vi færdig med den dag.


Så kommer endlig Søndag hvor mor hun står op førend Præsten får sko på der kommer børn og børnebørn, har vi da lov til at håbe og tro på for efter morgenkaffen med frisk brød, der bringes hvis bar' vi bestiller så støves alting af mens at Far, han tar' sko på og slips på og briller Så går vi en tur lisom løver i bur, hen til vinduet og frem og tilbage vi spejder og lurer til endlig vi skuer en bil det er dem med en fl›deskumskag vi hygger os en hal times tid, og så stikker de nemlig igen af vi skifter tøj og glor på TVet, og så er vi færdig med den dag.

Kommentarer

  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  2. Groundhog Day!

    Jeg vil godt finansiere et faldskærmsudspring hvis det lader sig gøre.

    SvarSlet
  3. ja den er go.....
    Feigling!
    Sunget af Grete Synk og Volmar
    Sörensen.
    Baade dengang og nu synes jeg
    den var gruelig.

    SvarSlet
  4. Jeg synes faktisk den er sød..

    SvarSlet
  5. Tænk sig at der ikke fandtes Copy/paste dengang. Forfatteren har virkelig været på arbejde.

    SvarSlet
  6. Jeg skrev i sin tid min opgave på skrivemaskine - den havde hukommelse til at slette en linie ad gangen, og brugte 1 meter slettebånd - hold kæft et møgarbejde..

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Tillykke med fødselsdagen...

Idag er det Farfars fødselsdag, hurra hurra hurra.... Kære FarFar - tillykke med de 75 - det var da lidt af en kamp at nå så langt, men vi glæder os alle over at dagen kan fejres stille og roligt. Nu skal du bruge kræfterne på at blive i bedre form og for alt i verden være tålmodig - så tager vi den derfra. Os alle i Fredericia

Refleksioner efter en lang dag

Kommunikationsnedbrud….altså bare rent blog-indlægs-mæssigt. Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har forsøgt mig med et blogindlæg med indhold – hvad enten det er regeringsomdannelsen, spritkørsel eller OL – men, ak, intet er der kommet på nær en bunke "kladder" der ikke egner sig ti offentliggørelse. En ting er at "Skitfisken" på Urban er gået i stå, hav værre er, at end ikke på familiebloggen formår jeg at opdatere dagligdagen, på den anden side: intet nyt…. Jer er ved at skrive på en roman…eller en novelle…et essay måske….og har formen…men intet indhold. Romanen sker gennem brevudvekslinger mellem to mænd, der har et eller andet fælles…men som de ikke kan tale om, men som de er "dømt" til at skrive om – for i det øjeblik noget skrives, reflekteres der –og derigennem opnår de en bevidsthed omkring de problematikker der har været igennem. Jeg ved bare ikke hvem der skal skrive sammen, hvad de har til fælles eller hvad de overhovedet skal skrive om