Gå videre til hovedindholdet

Vi fandt ferien

Torsdag gårturen sydpå...igen til Kreta, dog denne gang på øens sydspids - det sydligste europa man kan komme til. I modsætning til sidste år, hvor hotellet lå i en turistby med shops og restauranter i hobetal, skal vi denne gang bo i et resort - et kæmpe komplex med pools og flere hoteller. Det ligger lidt afsides, lige ned til havet og vi får en lejlighed med havudsigt - nærmeste kyst er den afrikanske. Oveni har vi lejet et bil i 3 dage, så denne gang vil vi ture lidt rundt i bjergene og nyde frokosten i en olivenlund - vi glæder os.

Naturligvis har vi ikke givet fuld pris, tja, ikke engang halv pris - så vi kan næsten ikke holde ferie billigere når vi er næsten 4 voksne. Det betyder også at der er hus + katte til rimelig fri afbenyttelse, includeret grill, parabol, trampolin og tæt til by og hav.

Ups, det betyder også at jeg måske misser det sidste af VM, men mon ikke der er en terverna med en 50 tommers og kold Heineken i nærhenden???

Kommentarer

  1. Køb Kreta -den kan kun være billig.

    SvarSlet
  2. er ved at blive sat til salg, så vi satser

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Tillykke med fødselsdagen...

Idag er det Farfars fødselsdag, hurra hurra hurra.... Kære FarFar - tillykke med de 75 - det var da lidt af en kamp at nå så langt, men vi glæder os alle over at dagen kan fejres stille og roligt. Nu skal du bruge kræfterne på at blive i bedre form og for alt i verden være tålmodig - så tager vi den derfra. Os alle i Fredericia

Refleksioner efter en lang dag

Kommunikationsnedbrud….altså bare rent blog-indlægs-mæssigt. Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har forsøgt mig med et blogindlæg med indhold – hvad enten det er regeringsomdannelsen, spritkørsel eller OL – men, ak, intet er der kommet på nær en bunke "kladder" der ikke egner sig ti offentliggørelse. En ting er at "Skitfisken" på Urban er gået i stå, hav værre er, at end ikke på familiebloggen formår jeg at opdatere dagligdagen, på den anden side: intet nyt…. Jer er ved at skrive på en roman…eller en novelle…et essay måske….og har formen…men intet indhold. Romanen sker gennem brevudvekslinger mellem to mænd, der har et eller andet fælles…men som de ikke kan tale om, men som de er "dømt" til at skrive om – for i det øjeblik noget skrives, reflekteres der –og derigennem opnår de en bevidsthed omkring de problematikker der har været igennem. Jeg ved bare ikke hvem der skal skrive sammen, hvad de har til fælles eller hvad de overhovedet skal skrive om