Gå videre til hovedindholdet

Sig op, drenge

Hvis der er nogen danske spillere med lidt selvrespekt, bør de afstå for landsholdet så længe Morten Olsen er træner.

Hvad nytter det at fighte røven ud af bukserne, gøre sit bedste og så alligevel blive til grin, når træneren skider på alt og alle. Ingen tvivl om at Tyskland er klasse og at de spillede godt. De havde sikkert også vundet kampen uanset hvad, men når det danske landshold ikke forsøger at vinde, så er alt jo ligegyldigt.

60 minutter spillet, Danmark skal vinde og det tyske pres bliver større og større. Morten Olsen foretager sig intet. 72 minutter spillet, Danmark skal vinde for Portugal klarer selv ærterne, Morten Olsen udskifter Ziemling til fordel for Kristian Poulsen - der er ultra defensiv!! Hvad sker der lige?

Den danske back Simon Poulsen, tidligere omtalt som fejlidioten mod Portugal, er med i angrebet og mister bolden, får ikke afslutte eller skudt bolden ud i Ukraines nattehimmel, tysk omstilling og scoring i Simon Poulsens side. Total taber. Danmark skal vinde - der sker intet. Ingen angreb, ingen satsning, ingen angriber, intet, andet end gold Morten Olsensk lammelse (som så ofte før).

Den totale nedtur for hollandsk inspireret fodbold. Moderne fodbold spilles i kæder af gode spillere - ikke af hold hvor alle skal angribe og forsvare. En back skal tackle, heade og holde modstanderen væk, en midtbanespiller skal løbe solen sort, bryde kæderne og afslutte. En angriber skal afslutte, ikke fedte rundt på midtbanen eller være første forsvarsspiller - de tider er ovre.

Igen, igen, igen vil jeg være fortaler for, at Morten Olsen skal tage sin afsked og ikke tage de to år mere som kontrakten lyder på. Det ligner sgu efterhånden en tjenestemandsstilling anno 70´erne, hvor resultater og indsats ikke spiller nogen rolle. Det er ikke godt nok at spille et system som spillerne ikke spiller til hverdag  - og det er bestemt ikke ok at udtage spillere der passer i systemet (Simon Poulsen f.eks) frem for dem der er mest kvalificerede. Efter det ynkelige VM og dette spillemæssige ditto, bør de kritiske røster komme frem - Fyr Morten Olsen, han er ganske enkelt over aller sidste salgsdato.

Tyskland - som forventet, vinder kun med en, kunne have tabt, men en kvartfinale mod Grækenland - walk over...

1 stjerne
6 stjerner hvis Morten olsen stopper....

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Tillykke med fødselsdagen...

Idag er det Farfars fødselsdag, hurra hurra hurra.... Kære FarFar - tillykke med de 75 - det var da lidt af en kamp at nå så langt, men vi glæder os alle over at dagen kan fejres stille og roligt. Nu skal du bruge kræfterne på at blive i bedre form og for alt i verden være tålmodig - så tager vi den derfra. Os alle i Fredericia

Refleksioner efter en lang dag

Kommunikationsnedbrud….altså bare rent blog-indlægs-mæssigt. Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har forsøgt mig med et blogindlæg med indhold – hvad enten det er regeringsomdannelsen, spritkørsel eller OL – men, ak, intet er der kommet på nær en bunke "kladder" der ikke egner sig ti offentliggørelse. En ting er at "Skitfisken" på Urban er gået i stå, hav værre er, at end ikke på familiebloggen formår jeg at opdatere dagligdagen, på den anden side: intet nyt…. Jer er ved at skrive på en roman…eller en novelle…et essay måske….og har formen…men intet indhold. Romanen sker gennem brevudvekslinger mellem to mænd, der har et eller andet fælles…men som de ikke kan tale om, men som de er "dømt" til at skrive om – for i det øjeblik noget skrives, reflekteres der –og derigennem opnår de en bevidsthed omkring de problematikker der har været igennem. Jeg ved bare ikke hvem der skal skrive sammen, hvad de har til fælles eller hvad de overhovedet skal skrive om